APK voor €29,95!.
 

APK Keuren bij Garage Stedenwijk

Wat is een APK keuring?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring die toegepast dient te worden voor elke rijdende auto's binnen de Nederland. Tijdens de keuring beoordeelt een keurmeester de auto op milieu, verkeersveiligheid en registratie. De APK is een opname en geeft een beeld van de technische staat van een auto op het moment van de keuring.

Wanneer laat ik mijn auto APK keuren?

Een nieuwe auto die op benzine rijdt, moet na vier jaar voor het eerst op voor de APK bij erkend garage. Bij een dieselauto is dat drie jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar worden gekeurd. Benzineauto’s moeten na die eerste APK-keuring om de twee jaar gekeurd worden. Na 8 jaar dienen ze elk jaar worden nagekeken. 

Kan Garage Stedenwijk APK keuren?

Ja zeker! Garage Stedenwijk is een erkende bedrijf door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) voor het uitvoeren van APK bij benzine als diesel auto's. Voor een volledig controle en APK keuren van uw auto kost het u maar €29,95-,
Indien het nodig is om aan uw auto geknutseld dient te worden, zullen wij dit eerst met u bespreken en zodra u vervolgens goedkeuring geeft, voeren wij het benodigde taken uit voor het APK. 

Over ons

Sinds jaar en dag is Garage Stedenwijk een vertrouwd auto garage in Almere, met bijna 20 jaar ervaring van alle merken auto’s. Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit hoog.

Garage Stedenwijk heeft vele tevreden klanten die bij ons hun auto achterlaten voor een reparatie, onderhoud, een jaarlijkse APK-/autokeuring en airco onderhoud

Openingstijden

  • Maandag  09:00 - 18:00
  • Dinsdag  09:00 - 18:00
  • Woensdag  09:00 - 18:00
  • Donderdag  09:00 - 18:00
  • Vrijdag  09:00 - 18:00
  • Zaterdag  09:00 - 17:00
  • Zondag  Gesloten

Contact gegevens

RDW Erkend

Copyright © 2018

Gemaakt door NecMar-IT