Auto onderhoud Garage Stedenwijk

Kleine onderhoudsbeurt

€99-,

Grote onderhoudsbeurt

€199-,

             

Auto onderhoud bij Garage Stedenwijk

Eerlijkheid gaat voor alles

Garage Stedenwijk Almere is een subtiel maar zeer betrouwbare garage om uw auto heen te brengen voor onderhoud en reparatie. U staat bij ons centraal, wij informeren u altijd duidelijk van te voren over de kosten en nemen indien nodig contact met u op als het anders uitpakt. Kortom, geen poespas!

Onze prijzen

De prijs van onderhoud hangt af van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders in uw auto. Daardoor kunnen onderhoudsprijzen sterk verschillen. Wel hanteren wij standaard tarieven voor kleine onderhoudsbeurt van €99-, en grote onderhoudsbeurt €199-,

Met of zonder afspraak

Garage Stedenwijk is dé specialist in onafhankelijke auto onderhoud. Een afspraak maken bij Garage Stedenwijk Almere is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht. Indien u wenst om op basis van afspraak langs te komen, dat kan. Door onze flexibiliteit kunnen wij in korte termijn afspraak in plannen om uw auto benodigde onderhoud te geven.

Over ons

Sinds jaar en dag is Garage Stedenwijk een vertrouwd auto garage in Almere, met bijna 20 jaar ervaring van alle merken auto’s. Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit hoog.

Garage Stedenwijk heeft vele tevreden klanten die bij ons hun auto achterlaten voor een reparatie, onderhoud, een jaarlijkse APK-/autokeuring en airco onderhoud

Openingstijden

  • Maandag  09:00 - 18:00
  • Dinsdag  09:00 - 18:00
  • Woensdag  09:00 - 18:00
  • Donderdag  09:00 - 18:00
  • Vrijdag  09:00 - 18:00
  • Zaterdag  09:00 - 17:00
  • Zondag  Gesloten

Contact gegevens

RDW Erkend

Copyright © 2018

Gemaakt door NecMar-IT